Töölön kirkon Leivontakurssi 2 - Nyhjää tyhjästä

ma 21.3. klo 17.00 – 19.00

Töölön kirkko

Leivontakurssi 7-13-vuotiaille. Kurssilla selvitetään mitä voisi leipoa, kun tuntuu, että kaapeista ei löydy mitään. Leivontakurssi maksaa 10 euroa. Pitkät hiukset on hyvä pitää kiinni kokkailuiden ajan.

Leivonta- ja kokkikursseja ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat, taustalla toimivat varhaisnuorisotyönohjaaja Anu "Porkkis" Aalto ja Tilda Kumpukallio. Lisätietoja Töölön kirkon kursseista Tilda Kumpukallio 0505081985 / tilda.kumpukallio@evl.fi ja muiden toimipisteiden kerhot ja kurssit Anu ”Porkkis” Aalto anu.aalto@evl.fi / 0503608503

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Jalavatie 6 B

Hyvinvoinnin tuki -hankkeen projektityöntekijä, HUS Vatsakeskuksen dialyysiosastot. Varhaisnuorisotyö.

Olen työskennellyt nuorisotyönohjaajana vuoden 2013 keväästä lähtien. Olen tehnyt monenlaista työtä kouluikäisten, nuorten, sekä perheiden parissa. Syksystä 2018 lähtien olen tehnyt työtä Helsingin seurakuntayhtymän sairaalasielunhoidon, Kirkkohallituksen ja Töölön seurakunnan yhteisessä Hyvinvonnin tuki- hankkeessa. Hankeessa työskentelen dialyysipotilaiden, heidän läheistensä sekä hoitohenkilökunnan tukena.