Waste&Feast Ruskeasuon Rastin yhteinen lounas

pe 21.1. klo 11.30 – 12.30

Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti

Seurakunnan edullinen ruokailu ruokahävikkiä hyödyntäen, tammikuussa annokset mukaan noutomyyntinä.

Waste&Feast Café Ruskeasuon Rastin yhteinen lounas noutomyyntinä perjantaisin 11.30-12.30 tammikuussa, tiukentuneiden koronarajoitusten voimassaoloaikana. Noutoaterian hinta on 2€ ja maksetaan tasarahalla yhteisvastuukeräyslippaaseen. Aterian hintaan kuuluu ruoka-annos. Otathan mukaan oman kassin. Halutessasi tukea vuoden 2022 Yhteisvastuukeräystä, voit lahjoittaa lippaaseen myös haluamasi summan ruokamaksun yhteydessä. Pankki- ja luottokorttimaksaminen ei ole mahdollista. Lisätietoa vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksestä löydät tästä.

Waste&Feast -ravintolat tuottavat edullisia ja laadukkaita lounasaterioita käyttäen ekologisesti pääraaka-aineenaan kauppojen ylijäämäruokaa. Saaduista aineksista valmistettu ateria on maistuvaa kotiruokaa. Tervetuloa mukaan!

emäntä-suntio
Tenholantie 6