Mindful Stretching 2

su 12.12. kello 18.15 - 19.30
Fokus

Voit osallistua sekä Pilates 2 että Mindful Stretching -ryhmään tai vain toiseen. Kurssimaksu 59€/ kurssi, molemmat yhteensä 99€. Ilmoittautuminen kursseille 2 maanantaina 4.10. alkaen nettisivujemme kautta.

Mindful Stretching yhdistää jumeja avaavan venyttelyn ja mindfulness-meditaation. Menetelmä rauhoittaa hermostoa palauttaen kehoa ja mieltä. Jos paikallaan istuen tehty meditaatio tuntuu vaikealta ja kehosi kaipaa lisää liikkuvuutta, tämä tunti on sinulle! Opettajana sertifioitu Mindfulness- ja  PilatesHealth-opettaja Kati Boijer-Spoof Heikinheimo. Lisätiedot kati.heikinheimo@gmail.com

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Tripla Pasilassa, lapsi- ja perhetyön pappi Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!