Meilahden kirkon yhteinen lounas

ke 1.12. klo 11.30 – 13.00

Meilahden kirkon takka-aula

Ruokahävikkiä hyödyntäen ja yhdessä aterioimme edullisesti Meilahden kirkolla.

Meilahden kirkolla aterioimme yhdessä kerran kuukaudessa 11.30-13. Aterian hinta aikuiselta on kaksi euroa ja alle 12 vuotiaalta lapselta yhden euron. Aloitamme yhteisellä hartaudella.

Olemme mukana pienentämässä ruokahävikkiä ja hyödynämme ylijäämäruokaa yhteistyössä Stadin safkan kanssa. Samalla kannamme vastuutamme luonnosta ja sen hyvinvoinnista. Syksyn ruokailuista emme julkaise ruokalistaa ja huomioithan ettemme voi huomioida ruokailutoiminnassamme erityisruokavalioita.

Tule mukaan aterioimaan yhdessä Meilahden kirkolle!

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

johtava vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
(09) 2340 4751
Jalavatie 6 B
00270 Helsinki

Meilahden kirkko Vapaaehtoistoiminnan tiimin tiimivastaava.

Olen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, jonka työnä on huolehtia ja mahdollistaa seurakuntalaisten ja alueella asuvien ihmisten seurakunnan toimintaan mukaan pääseminen toiminnan ja tekemisen kautta.  Töölön seurakunnassa on noin 50 eri vapaaehtoistehtävää, joten kaikille kiinnostuneille löytyy kyllä jokin tekemisen paikka. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa.

Minuun voi törmätä Meilahden -ja Tuomaan kirkoilla, Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastissa ja kauppakeskus Triplan monitoimitila Fokuksessa, joissa pääsääntöisesti työskentelen vapaaehtoisten parissa. Kollegani vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Mari Munne-Kärkelän vastuulla on vapaaehtoistoiminta Töölön ja Temppeliaukion kirkoilla.

Vapaa-ajalla käyn torjumassa kiekkoja Helsingin jäähallissa ja talvella käyn avantouimassa Munkassa. Luonnossa liikkuminen on myös tärkeää minulle.