Sururyhmä

to 28.10. kello 13.00 - 15.00
Temppeliaukion kirkon seurakuntasali

Vertaistukiryhmä läheisensä menettäneille. Ryhmä on täynnä, emme valitettavasti voi ottaa uusia ilmoittautumisia vastaan.

Ryhmä on täynnä.

Löydät lisää sururyhmiä klikkaamalla tästä.

Sururyhmä läheisensä menettäneille kokoontuu Temppeliaukion kirkon seurakuntasalissa, Temppelikatu 16 A, viitenä torstaina klo 13–15, alkaen 30.9.2021.

Sururyhmä on suljettu vertaistukiryhmä, jossa saat tukea ja voit jakaa omia tunteitasi ja ajatuksiasi muiden läheisensä menettäneiden kanssa. Ryhmässä on lupa surra, keskustella ja kysyä vaikeitakin kysymyksiä. Suosittelemme, että menetyksestä on kulunut muutamia kuukausia  ennen kuin ilmoittaudut ryhmään. Sururyhmää ohjaavat Töölön seurakunnan pappi Santeri Kaleva ja diakoniatyöntekijä Maija Åker. Lisätiedot ja ilmoittautuminen diakoniatyöntekijä  Maija Åker p. 09 2340 6370.