Pilates 1

su 19.9. kello 17.30 - 18.15
Fokus

Voit osallistua sekä Pilates 1 -kurssille että Mindful Stretching 1 -kurssille tai vain toiselle kurssille. Kurssimaksu 59€/ kurssi, molemmat yhteensä 99€. Ilmoittautuminen kursseille maanantaina 2.8. alkaen nettisivujemme kautta.

Pilates on lempeän tehokas kehonhuoltotunti, joka sopii rauhallisen temponsa vuoksi lähes kaikille. Liikkeet vahvistavat erityisesti keskivartaloa ja ryhtiä sekä lisäävät liikkuvuutta. Kurssille ovat tervetulleita sekä aloittelijat että kokeneemmat harjoittelijat, sillä liikkeistä tarjotaan eritasoisia versioita. Opettajana PilatesHealth-opettaja Kati Boijer-Spoof Heikinheimo. Lisätiedot kati.heikinheimo@gmail.com

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Tripla Pasilassa, lapsi- ja perhetyön pappi Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!