Fokuksen keikat

su 19.9. kello 16.00 - 17.00

19.9. muusikko Tumppi Varonen, vapaa pääsy

Tumppi Varonen teki ensimmäiset levytyksensä Problems? -yhtyeessä 1970-luvun lopulla. Sen jälkeen hän on vaihtelevasti toiminut Pelle Miljoonan yhtyeissä ja omassa Problems? -yhtyessään. Tule kuulemaan, mitä Tumppi laulaa meille Fokuksessa.

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Tripla Pasilassa, lapsi- ja perhetyön pappi Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!