Totuus ja teologia

ke 4.8. kello 13.00 - 16.30
Fokus

Teologipäivä Debatti alethiologian (totuusopin) paikasta erityisesti systemaattisessa teologiassa. Esim., voimme tietää, mitä kirkkoisät, Luther ja Tunnustuskirjat ovat todenneet kolminaisuusopista, mutta missä merkityksessä sen voidaan ajatella olevan ”tosi”? Jos kirkko on ”totuusyhteisö”, pitäisikö totuuden näkyä myös teologiassa?

Alustukset ja keskustelun avaus: Kalifornian ja Teksasin ulkosuomalaistyön pastori, TT Jarmo Tarkki ja Fuller Theological Seminaryn professori, TT Veli-Matti Kärkkäinen.

Aihe liittyy Vartija -lehdessä ilmestyneisiin artikkeleihin ko. teemasta ja siitä lehden sivuilla käytyyn keskusteluun, jota Teologipäivässä jatketaan. Töölön seurakunta järjestää kahvitarjoilun. Teologipäivä on kaikille avoin. Tervetuloa. Lisätietoja rovasti Auvo Naukkarinen: auvo.naukkarinen@evl.fi

kappalainen, rovasti
Mechelininkatu 32 a B