Mindful Pilates -kevätkurssi

su 16.5. kello 18.00 - 19.00
Livestriimi

Virkisty ja palaudu mindfulnesin ja pilateksen avulla - omassa olohuoneessasi!

Mindful Pilates -opetuksen kevätjakso toteutetaan tuttuun tapaan livestriiminä sunnuntai-iltaisin. Jokaisella opetuskerralla tehdään pilates-harjoitus ja lyhyt mindfulness-meditaatio. 

Opettajana toimii sertifioitu mindfulness- ja pilatesopettaja Kati Boijer-Spoof Heikinheimo. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että näitä lajeja jo harjoittaneille. Tarvitset vain älypuhelimen tai läppärin.

Kurssin hinta on 45 euroa per 7 kerran kurssi. 

Ilmoittautuminen 1.4. kello 9 alkaen verkkosivujemme kautta, tai oheisesta linkistä.

Lisätiedot: virva.krans@evl.fi tai kati.heikinheimo@iki.fi


Ota yhteyttä

seurakuntapastori
(09) 2340 4725
Pasilan Asema-aukio 1 A
00520 Helsinki

Fokus Mall of Tripla Pasilassa, lapsi- ja perhetyön pappi Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!