Messu Temppeliaukion kirkossa klo 10

su 9.5. kello 10.00 - 11.30
Temppeliaukion kirkon alttari, jolla palaa kaksi kynttilää.
Temppeliaukion kirkko

5. sunnuntai pääsiäisestä (Rukoussunnuntai, Rogate). Sydämen puhetta Jumalan kanssa.

L: Otto Alanen, s: Santeri Kaleva, k: Henri Hersta, Tuomas Karjalainen

Kolehti: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa. Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

Voit tukea Hiljaisuuden Ystävien toimintaa lahjoittamalla keräystilille: FI25 5780 3861 9029 70 (OKOYFIHH) tai käyttämällä MobilePayta, jossa lahjoitusnumero on 71617.

RAHANKERÄYSLUPA: RA/2020/426. Lupa on voimassa 4.5.2020 alkaen toistaiseksi. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 16.4.2020.

Messuun voi osallistua kuusi (6) henkilöä vallitsevista koronarajoituksista johtuen. Rajoitukset ovat voimassa ainakin 16.5.2021 asti.

Temppeliaukion kirkon messuun voi osallistua lisäksi suorana lähetyksenä Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla sunnuntaisin kello 10. Katsoaksesi lähetystä koko näytöllä klikkaa valitsemasi messulähetyksen alalaidassa olevaa ruutu-symbolia (koko näyttö) tai paina näppäimistöltäsi f-näppäintä lähetyksen ollessa käynnissä. Mobiiliselaimella kosketa videon otsaketekstiä, niin selaimesi avaa lähetyksen ja saat avattua lähetyksen siellä koko näytölle.

Kuva: Juha Martinmaa

Töölön seurakunnan YouTube-sivusto

Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkko

Olen 42-vuotias pappi. Temppeliaukion kirkossa olen palvellut vuodesta 2008. Työssäni olen vuosien varrella ollut mukana monella työalalla kasvatustyöstä julistustyön johtoon. Nykyisin toimin seurakunnan hallintopastorina. Keskeisintä työssäni on aina ollut seurakuntaelämän ydin: Jumalanpalveluselämä ja toimitukset. Erityisesti niiden kautta kohtaamme seurakunnan koko kirjon vauvasta vaariin. Minut voi työssäni parhaiten tavoittaa juuri Temppeliaukion kirkosta tai myös seurakuntamme muiden kirkkojen palveluksista.

Harrastuksiini kuuluvat klassinen laulu, käsityöt, luonto ja liikunta eri muodoissaan. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kolme poikaa. Vapaa-ajalla minut saattaa bongata kalastamasta poikieni kanssa Helsingin rannoilla tai tarkkailemasta lintuja jollain Helsingin ja Espoon parhailla lintupaikoilla.