Hengen voima –kristillinen jooga ja meditaatio

ma 3.5. kello 19.00 - ma 3.5. kello 20.30

Tervetuloa joogaamaan Fokukseen!

Hengen voima –kristillinen jooga ja meditaatio järjestetään maanantaisin klo 19-20.30. Kevätkausi toteutuu 11.1.-10.5. (ei 5.4.)

Joogan kautta hiljennymme itsemme ääreen, luomme yhteyttä kehoon, mieleen ja sieluun ja teemme tilaa Jumalan läsnäololle elämässämme. Ohjaajana Rita Saari. Ilmoittautuminen 1.12. alkaen. Kurssimaksu 50€, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 35€. Lisätiedot rita@ritalovesyoga.com tai virva.krans@evl.fi.

Töölön seurakunta

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!