Waste&Feast Cafe Töölö

ke 28.4. kello 13.00 - ke 28.4. kello 15.00
Töölön kirkon seurakuntasali

Cafe Töölö on vapaaehtoisten ylläpitämä kahvila, missä hyödynnämme ruokahävikkiä.

Cafe Töölöä ylläpitää joukko seurakunnan vapaaehtoisia. Waste&Feast -konseptin mukaisesti olemme sitoutuneet ekologisiin arvoihin. Hyödynnämme kahvilassa ruokahävikkiä. Feast tarkoittaa juhlaa. Iloitsemme siitä, että saamme viettää aikaa yhdessä. Kahvilamme hinnat ovat kukkarolle ystävälliset.

Kahvila on auki 13.1.-12.5.2021 keskiviikkoisin klo 13-15. 

Emme myy kahvilassa kahvia tai ruokaa, mikäli koronatilanne pahenee kevään aikana. Kohtaamispaikkana kahvila on joka tapauksessa avoinna koko kevään ajan.


Ota yhteyttä

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
(09) 2340 6374
Mechelininkatu 32 a B
00260 Helsinki

Toimin vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina Töölön seurakunnassa. Vastuualueeni ovat diakonian vapaaehtoistoiminta, Temppeliaukion ja Töölön kirkkojen vapaaehtoistoiminta sekä verkko-vapaaehtoistoiminta. 
 
Minut tapaa milloin missäkin toimipaikoissamme. Henkilökohtaiset tapaamiset vapaaehtoisten kanssa järjestyy sopimuksen mukaan. Vapaaehtoistoiminnan kehittämisen lisäksi vanhustyö on lähellä sydäntäni, olenhan koulutukseltani geronomi. Toimin vanhustyön ja vapaaehtoistoiminnan verkostoissa. 
 
Vapaa-aikana kuuluu pääosin Satakunnassa, lasten ja lastenlasten luona. Lapsuudesta asti elämääni on kuulunut hevosharrastus ja nautin luonnossa liikkumisesta. 
 
Ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa!