Avoin vauvakerho Fokuksessa

ti 6.4. kello 13.30 - ti 6.4. kello 15.00

Avoin vauvakerho tiistaisin Fokuksessa klo 13.30-15 kaikille vauvaperheille!

Fokuksessa kokoontuu avoin vauvakerho, joka on tarkoitettu kaikille vauvaihmisille tiistaisin klo 13.30-15. Tarjolla on mukavaa yhdessäoloa, arjen jakamista, lorutusta, lauluja ja kahvittelua. Avoin vauvakerho ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton.

Kerho kokoontuu kevätkaudella joka tiistai 12.1.-4.5.2021, mutta ei hiihtolomaviikolla 8.

Avoimesta vauvakerhosta voi kysyä lisätietoa kerhon ohjaajilta Sirpa Huhtamäeltä ja Virva Kransilta.

Tervetuloa!

Topeliuksenkatu 4

Töölön kirkko

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!