Pop-messu YouTubessa feat. Anna Inginmaa

su 7.3. kello 18.00 - 19.15
Ylävartalokuva Anna Inginmaasta, joka katsoo kameraan kädet kohottetuna. Vasemmalla teksti Pop-messu, ja kitarasymboli, jonka sisällä on risti.

Suora lähetys Temppeliaukion kirkosta Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla.

Maaliskuun Pop-messu vietetään livelähetyksenä Temppeliaukion kirkosta. Mukana on tämän vuoden rippikouluryhmiä ohjaajineen ja isosineen.

Liturgi: Tinja Lammila, messuisäntä: Mikko Saari, saarna: Virva Krans, Nadia Lindfors ja isoset, esirukous: Pasi Rautiainen, Santeri Kaleva ja rippikoululaiset, musiikin johto: Tuomas Hautala.

Artistivieraana on Anna Inginmaa. Hän on laulaja ja lauluntekijä, jonka musiikista kuuluvat jazzahtavat sävyt ja syvän inhimilliset tunnelmat. Anna on tehnyt arvostetun yhteistyölevytyksen Kauko Röyhkän ja Hypnomenin kanssa sekä julkaissut oman esikoisalbuminsa viime vuonna.

Kevään toinen Pop-messun livelähetys tulee Temppeliaukion kirkosta YouTuben aalloille äitienpäivänä 9.5.

Tervetuloa osallistumaan ” Poppariin” etänä, nauttimaan sanasta, hyvästä musiikista ja lämpimästä tunnelmasta!

Töölön seurakunnan YouTube-kanava

Mechelininkatu 32 a C

Monitoimikeskus Fokus Triplassa, verkostoyhteistyö, Pop-messu, aikuisten nuortenillat.

Syntyperäinen töölöläinen tekemässä monitahoista työtä. Pidän olennaisena elementtinä kohtaamista ja niin fyysistä kuin henkistä turvallisuutta. Parikymmentä vuotta nuorisotilojemme Kerhiksen kokoavaa nuorisotyötä on osaltaan valmentanut itseäni nykyiseen työnkuvaan, jossa kohtaan eri-ikäisiä ihmisiä monitoimitila Fokuksessa. Pidän tärkeänä, että nuorille on siellä oma iltansa perjantaisin. Lisäksi vastaan osaltani kuukausittaisista Pop-messuista sekä useita vuosia pidetyistä Aikuisten nuortenilloista joka toinen viikko. Töölöläinen-lehdestä, seurakuntamme sivulta voi löytää kirjoituksiani.

Vapaa-aikani käytän kulttuurinautintojen, pitkien kävelyjen sekä näennäisluovan verbaliikan parissa. Minut saattaa löytää soittamasta vinyylilevyjä DJ-keikoilta. Musiikki-aiheisia juttujani voi nähdä kristillishenkisten medioiden sähköisiltä tai paperisilta sivuilta.

Rohkaisen ottamaan yhteyttä jos kysyttävää, vastattavaa tai kommentoitavaa!