Mindful Pilates -kurssi 1

su 7.3. kello 18.00 - su 7.3. kello 19.00

Tervetuloa Pilatekseen!

10.1.- 7.3. klo 18-19 (Ei opetusta 21.2.) hinta 90€, ilmoittautuminen 1.12.-7.1.

Jokaisessa tapaamisessa tehdään pilates-harjoitus ja mindfulness-meditaatio. Kurssit soveltuvat sekä vasta-alkajille että kertaajille.
Pilates on voimaannuttava kehonhuoltomenetelmä, joka parantaa ryhtiä ja liikkuvuutta. Mindfulness-meditaation avulla harjoitellaan tietoista läsnäoloa tässä hetkessä, oman olon uteliasta havainnointia sekä keskittymistaitoja.
Suosittelemme kerrospukeutumista. Ota mukaasi jumppamatto tai pyyhe, jos haluat käyttää Fokuksen mattoa.

Kurssien ohjaaja: Kati Boijer-Spoof Heikinheimo, mindfulness- ja pilatesohjaaja

Maksimi osallistujamäärä 15 henkilöä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on 8. Tiedustelut: virva.krans@evl.fi tai kati.heikinheimo@gmail.com

Töölön seurakunta

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!