Avoin iltaperhekerho Fokuksessa

ti 9.2. kello 17.00 - ti 9.2. kello 19.00
Fokus

Avoin perhekerho kaikenikäisille lapsiperheille vähän illemmalla Fokuksessa.

Fokuksessa kokoontuu avoin perhekerho tiistai-iltaisin klo 17-19. Kaikenikäiset lapset vanhempineen, mummeineen tai kummeineen ovat tervetulleita. Luvassa mukavaa yhdessäoloa, kädentaitoja, leikkiä, loruja ja lauluja.

Kerho kokoontuu joka tiista 8.9.-8.12.2020, mutta ei syyslomaviikolla 42. Kerhon avoimen luonteen vuoksi kerhoon ei vaadita ennakkoilmoittautumista.

Kerhosta voi kysellä lisätietoja Anu "Porkkana" Aallolta ja Virva Kransilta.

 

Tervetuloa!

 


Ota yhteyttä

varhaisnuorisotyönohjaaja
(09) 2340 4752
Jalavatie 6 B
00270 Helsinki

Meilahden kirkko

seurakuntapastori
(09) 2340 4725
Pasilan Asema-aukio 1 A
00520 Helsinki

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!