Avoin muskari ja perhekerho Fokuksessa

ma 1.2. kello 09.30 - ma 1.2. kello 11.30
Fokus

Tervetuloa avoimeen muskarihetkiin Fokukseen ja jatkamaan sen jälkeen yhdessä perhekerhoon!

Avoimet muskarit ja perhekerhot ovat nimensä mukaan avoimia, joten ne eivät vaadi ennakkoilmoittautumista. Ne ovat myös maksuttomia. Muskariin ja perhekerhoon voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa, oli kyseessä sitten vauva tai jo vähän vanhempi taapero tai pienokainen. Muskarissa ja perhekerhossa pääset tutustumaan alueen muihin lapsiperheisiin ja jakamaan lapsiperhearjen ihanuutta ja haasteita.

Avoimia muskarihetkiä on tarjolla kaksi, ensimmäinen klo 9.30 ja toinen klo 10. Avoin perhekerho jatkuu heti muskarin jälkeen klo 11.30. asti.

Fokuksen avoin muskari ja perheperho kokoontuvat kevätkaudella 11.1.-3.5.2021 välisenä aikana joka maanantai, paitsi hiihtolomaviikolla 8.

Muskariopettaja Jenni Paaso ja lastenohjaaja Mia Malm antavat kerhoista mielellään lisätietoja.

Tervetuloa!

Jalavatie 6 B