Messu Temppeliaukion kirkossa klo 10

su 17.1. kello 10.00 - su 17.1. kello 11.30
Temppeliaukion kirkon alttari, jolla palaa kaksi kynttilää.
Temppeliaukion kirkko

2. sunnuntai loppiaisesta. Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa. Messuun voi osallistua max. 10 henkilöä toimittajat mukaan lukien 31.1.2021 saakka. Messua voi seurata suorana lähetyksenä seurakunnan YouTube-kanavalla.

L: Auvo Naukkarinen, s: Matilda Hakkarainen, k: Leena Tiitu, u: Pete Vuorio.

Kolehti: Evankelioivien monimediaohjelmien tuottamiseen Medialähetys Sanansaattajien kautta.

Temppeliaukion kirkon messuun voi osallistua lisäksi suorana lähetyksenä Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla sunnuntaisin kello 10. Katsoaksesi lähetystä koko näytöllä klikkaa valitsemasi messulähetyksen alalaidassa olevaa ruutu-symbolia (koko näyttö) tai paina näppäimistöltäsi f-näppäintä lähetyksen ollessa käynnissä. Mobiiliselaimella kosketa videon otsaketekstiä, niin selaimesi avaa lähetyksen ja saat avattua lähetyksen siellä koko näytölle.

Kuva: Juha Martinmaa

Töölön seurakunnan YouTube-sivusto