Kauneimmat joululaulut

pe 18.12. kello 10.00 - ke 6.1. kello 22.00
Temppeliaukion kirkko

Tapahtuma on tallenne, joka on nauhoitettu ilman yleisöä ja on katsottavissa YouTube-kanavalla viimeistään 18.12.2020 klo 10. Tallenne on katsottavissa 6.1.2021 asti.

Jorma Hynninen, baritoni
Mari Palo, sopraano
Arttu Kataja, baritoni
Marjukka Tepponen, sopraano
Tapio Tiitu, urut ja piano
Leena Tiitu, juonto

Tallennus: Markus Kartano
Ohjaus: Leena Tiitu
Tuottaja: Töölön seurakunta

Verkossa järjestettäviin Kauneimmat Joululaulut -tapahtumiin on kohdistunut huijausyrityksiä muun muassa Tampereen seurakunnissa. Viralliset Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet tunnistat siitä, että ne ovat aina ilmaisia eikä niiden katsomiseen pyydetä koskaan luottokorttitietoja tai rekisteröitymistä.

Voit katsoa tapahtuman Töölön seurakunnan YouTube-kanavalta 18.12.2020-6.1.2021. Katsoaksesi lähetystä koko näytöllä klikkaa valitsemasi lähetyksen alalaidassa olevaa ruutu-symbolia (koko näyttö) tai paina näppäimistöltäsi f-näppäintä lähetyksen ollessa käynnissä. Mobiiliselaimella kosketa videon otsaketekstiä, niin selaimesi avaa lähetyksen ja saat avattua lähetyksen siellä koko näytölle.

Töölön seurakunnan YouTube-kanava