Puuhamessu

su 29.11. kello 11.00 - su 29.11. kello 12.30
Meilahden kirkon alttari.
Meilahden kirkko

1. adventti - Kuninkaasi tulee nöyränä Liturgina Emilia Kuusisto, saana Virva Krans. Kanttorina Pete Vuorio. Mukana myös teologiharjoittelija Helmi Jantunen. Rakenna joulupuu -keräys alkaa. Kolehtikohde: Pakolaisten auttamiseen muun muassa tukemalla toimeentulon hankkimista ja tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia palata kouluun Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Messuun Meilahden kirkkoon mahtuu istumaan 1,5–2 metrin turvavälein noin 15 henkilöä. Istumapaikat on merkitty kirkon penkeille. Samaan talouteen kuuluvat henkilöt voivat istua keskenään ilman turvavälejä.

Ehtoollinen jaetaan turvavälein käsihygieniaa noudattaen.

Kirkkokahveja ei tarjoilla toistaiseksi.

Tee hyvää ja auta seurakuntamme alueella asuvia vähävaraisia perheitä sekä yksinäisiä aikuisia lahjahankinnoissa Rakenna joulupuu keräyksen kautta 23.11.-4.12. Voit toimittaa S-ryhmän lahjakortin arvoltaan 30-50€ Töölön seurakunnan kirkkoherran viraston postilaatikkoon, Meilahden kirkon seurakuntatoimiston postiluukkuun sekä Töölön seurakunnan monitoimitila Fokukseen työntekijälle 4.12.mennessä.
Kysy lisää muista auttamismahdollisuuksista p. arkisin 09 2340 6318.

Kuva: Juha Martinmaa