Nuorten Café

pe 6.11. kello 18.00 - 23.00
Kerhis

Turvallinen ja päihteetön paikka viettää perjantai-iltaa

Kerhis on vuosia toiminut töölöläisten nuorten kohtauspaikkana perjantai-iltaisin. Remontin jälkeen se palvelee nuoria entistä paremmin tämän ajan tarpeisiin. Pidämme ovet auki perjantaisin klo 18-23 avoimen nuorisokahvilan merkeissä. Illat perustuvat yhdessäololle tai omalle rauhoittumiselle, miten kukin kokee. 

Illoissa on aina mukana yksi nuorisotyöntekijämme (Anni, Nadia, Tinja, Tuomas tai Mikko)  sekä tehtäviin koulutettuja vanhempia nuoria.  Pidämme huolen päihteettömyydestä ja tilojen turvallisuudesta. Tarjolla on aina kahvia, teetä ja pikkumakeaa, taustamusiikin pidämme rentona ja volyymin sopivan miellyttävänä.

Muuta vedettyä ohjelmaa illoissa ei ole, kuin illan päätössanat klo 22:50 ennenkuin on kotiinlähdön aika. Tule kouluviikon päätteeksi kohtaamaan muita hyvissä merkeissä, ottakaa Kerhis kohtauspaikaksi.  


Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
(09) 2340 6362
Mechelininkatu 32 a C
00260 Helsinki

Monitoimikeskus Fokus Triplassa, verkostoyhteistyö, Pop-messu, aikuisten nuortenillat.

Syntyperäinen töölöläinen tekemässä monitahoista työtä. Pidän olennaisena elementtinä kohtaamista ja niin fyysistä kuin henkistä turvallisuutta. Parikymmentä vuotta nuorisotilojemme Kerhiksen kokoavaa nuorisotyötä on osaltaan valmentanut itseäni nykyiseen työnkuvaan, jossa kohtaan eri-ikäisiä ihmisiä monitoimitila Fokuksessa. Pidän tärkeänä, että nuorille on siellä oma iltansa perjantaisin. Lisäksi vastaan osaltani kuukausittaisista Pop-messuista sekä useita vuosia pidetyistä Aikuisten nuortenilloista joka toinen viikko. Töölöläinen-lehdestä, seurakuntamme sivulta voi löytää kirjoituksiani.

Vapaa-aikani käytän kulttuurinautintojen, pitkien kävelyjen sekä näennäisluovan verbaliikan parissa. Minut saattaa löytää soittamasta vinyylilevyjä DJ-keikoilta. Musiikki-aiheisia juttujani voi nähdä kristillishenkisten medioiden sähköisiltä tai paperisilta sivuilta. 

Rohkaisen ottamaan yhteyttä jos kysyttävää, vastattavaa tai kommentoitavaa!