Jazzia, gospelia ja puhetta Jumalasta

to 5.11. kello 18.00 - to 5.11. kello 19.00
Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti

Illan päätteeksi ehtoollinen. Kahvit klo 17.30.

Jazzia, gospelia ja puhetta Jumalasta. Musiiikin tarjoilee vaihteleva kattaus tuttuja nimiä. Illan päätteeksi ehtoollinen. Kahvit klo 17.30.

Töölön seurakunta

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!