Aikuisten nuortenilta

to 5.11. kello 18.30 - 21.00
Kitaransoittoa
Kerhis

Kuin se klassinen nuortenilta, mutta aikuisille!

Tänne saavat tulla, matalan kynnyksen kautta, niin ensikertalaiset kuin vanhatkin kävijät! Oletko jollain mittapuulla aikuiseksi itsesi määrittelevä, kiinnostunut henkevistä ja hengellisistä asioista? Tervetuloa.

Aikuisten nuortenillat toteutetaan viihtyisissä nuorisotiloissamme Kerhiksellä, klassisella nuortenillan kaavalla. Kuulumiskierros, illan teeman käsittely ja iltahartaus kuuluvat jokaiseen iltaan. Näissä illoissa käsitellään elämän eri ilmiöitä kristillisestä näkökulmasta, monesti kirkkovuoden kulun mukaan. Ovet avataan klo 18:30, kahvia ja teetä tarjolla. Aloitamme kuulumiskierroksen klo 19 ja sitä seuraa illan casen puntarointi vetäjän toimesta. Vapaaseen oleiluunkin jää aikaa.

Kunnioitamme jokaisen kävijän vakaumusta, identiteettiä ja mielipiteitä. Pyrimme mahdollisimman turvalliseen tilaan, jossa eri tavoinkin ajattelevat voivat kohdata ja oppia toisiltaan. Vaikka rohkaisemme keskusteluun ja jakamiseen, illoissa voi toki olla mukana "kuunteluoppilaanakin".

Itoja vetävät vuoroin seurakuntapastori Santeri Kaleva ja nuorisotyönohjaaja Mikko Saari. Tervetuloa!

Mechelininkatu 32 a C

Monitoimikeskus Fokus Triplassa, verkostoyhteistyö, Pop-messu, aikuisten nuortenillat.

Syntyperäinen töölöläinen tekemässä monitahoista työtä. Pidän olennaisena elementtinä kohtaamista ja niin fyysistä kuin henkistä turvallisuutta. Parikymmentä vuotta nuorisotilojemme Kerhiksen kokoavaa nuorisotyötä on osaltaan valmentanut itseäni nykyiseen työnkuvaan, jossa kohtaan eri-ikäisiä ihmisiä monitoimitila Fokuksessa. Pidän tärkeänä, että nuorille on siellä oma iltansa perjantaisin. Lisäksi vastaan osaltani kuukausittaisista Pop-messuista sekä useita vuosia pidetyistä Aikuisten nuortenilloista joka toinen viikko. Töölöläinen-lehdestä, seurakuntamme sivulta voi löytää kirjoituksiani.

Vapaa-aikani käytän kulttuurinautintojen, pitkien kävelyjen sekä näennäisluovan verbaliikan parissa. Minut saattaa löytää soittamasta vinyylilevyjä DJ-keikoilta. Musiikki-aiheisia juttujani voi nähdä kristillishenkisten medioiden sähköisiltä tai paperisilta sivuilta.

Rohkaisen ottamaan yhteyttä jos kysyttävää, vastattavaa tai kommentoitavaa!