Lasten oma kirkkohetki

Fokus

Lasten oma kirkkohetki järjestetään keskiviikkoisin klo 18 arki-illan ehtoollisen yhteydessä Fokuksessa.

Lapset pääsevät leikkimään, laulamaan ja kuulevat Raamatun kertomuksia vapaaehtoisten vetäjien johdolla samaan aikaan, kun vanhemmat voivat hengähtää joko arki-illan ehtoollisessa. Lasten kirkkohetki järjestetään syyskaudella joka keskiviikko 2.9.-9.12. välisenä aikana.

Tervetuloa!

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!