Valon ja Ilon messu

to 29.10. kello 18.00 - to 29.10. kello 19.30
Meilahden kirkko

Jokaisessa messussa on saarna- ja musiikkivieras. Valon ja ilon messu on ihmisläheinen, seurakuntalaisten ja vapaaehtoisten toteuttama messu. Mukana artistivieraita, lauluryhmä ja housebändi. Tarjoilu messun jälkeen. 29.10. klo 18 Pekka Simojoki musiikki, saarna Hilkka Niemistö

Haluaisitko Sinä osallistua Valon ja ilon messun suunnitteluun ja toteuttamiseen? Ota yhteyttä!

VIM= Valon ja Ilon mesu

Pekka Simojoki on tunnetuimpia suomalaisia gospelmuusikoita, joka on tehnyt yli 750 hengellistä laulua. Simojoki on perustanut myös lukuisia musiikkiryhmiä kuten Jakaranda-kuoron ja gospel-rockyhtye Exitin. Simojoki on julkaissut eri kokoonpanojen kanssa lähes 80 äänitettä, joista uusin on viime vuonna Jaakko Löytyn ja Petri Laaksosen kanssa julkaistu Gospel Gentlemen -albumi. Simojoki vierailee myös ahkerasti seurakunnissa, kouluissa, leireillä ja tapahtumissa.

Valon ja ilon messu järjestetään joka kuukauden viimeisenä torstaina Meilahden kirkossa yhteistyössä Töölön seurakunnan vapaaehtoisten kanssa. Messussa esiintyy kuukausittain musiikkivieras.
Vapaa pääsy. Noudatamme tapahtumassa voimassa olevia turvallisuusmääräyksiä.

Jalavatie 6 B

Meilahden kirkon alue, kansainvälisen diakonian pappi, ulkoisen aluetoiminnan projektit