Enkelien sunnuntain Puuhamessu Meilahden kirkossa

su 4.10. kello 11.00 - su 4.10. kello 12.30
Meilahden kirkon alttari.
Meilahden kirkko

Mikkelinpäivä - Enkelien sunnuntai. Jumalan sanansaattajat.

Liturgia: Virva Krans

Saarna: Emilia Kuusisto

Musiikki: Loviisa Tuomisto

Messussa mukana myös Meilahden kirkon lastenohjaajia sekä muskarilaisia Jenni Paason johdolla.

Mikkelinpäivän puuhamessu järjestetään poikkeuksellisesti Meilahden kirkossa Tuomaankirkon sijaan, jotta messu voidaan toteuttaa väljemmissä tiloissa. Puuhamessussa otetaan erityisesti huomioon perheiden pienimmät. Mikkelinpäivän puuhamessuun ovat kaikki tervetulleita. Messuun saavat henkilökohtaisen kutsun vuoden aikana kastetut pienokaiset perheineen, joiden kasteen yhteydessä on ripustettu kastelehti Tuomaankirkon kastepuuhun. Puuhamessun yhteydessä nämä kastelehdet luovutetaan perheille. Niille perheille, jotka eivät pääse paikalle, kastelehdet postitetaan myöhemmin.

Perhemessut soveltuvat kaikenikäisille. Tule kokemaan Mikkelinpäivän tapahtumat sanoin, sävelin ja visualisoiden. 

Messuun Meilahden kirkkoon mahtuu istumaan 1,5–2 metrin turvavälein noin 150 henkilöä. Istumapaikat on merkitty kirkon penkeille. Samaan talouteen kuuluvat henkilöt voivat istua keskenään ilman turvavälejä. Ehtoollinen jaetaan turvavälein käsihygieniaa noudattaen. 

Messun jälkeen on tarjolla kirkkokahvit seurakuntasalissa.

Tervetuloa!

 

Kuva: Juha Martinmaa


Ota yhteyttä

seurakuntapastori
(09) 2340 4725
Pasilan Asema-aukio 1 A
00520 Helsinki

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan! 
 

lastenohjaaja
(09) 2340 4760
Jalavatie 6 B
00270 Helsinki

Meilahden kirkko