Hengen voima –Kristillinen jooga ja meditaatio

ma 21.9. kello 19.00 - ma 21.9. kello 20.30

Ilmoittaudu mukaan 3.8. alkaen!

Kristinuskossa on olemassa kuuntelevan hiljaisuuden ja mystiikan taso, johon tämä harjoitus meitä kuljettaa, hiljaisuuteen ja omaan henkilökohtaiseen yhteyteen Jumalan ja Sielumme kanssa.

Joogan kautta hiljennymme itsemme ääreen, luomme yhteyttä kehoon, mieleen ja sieluun ja teemme tilaa Jumalan läsnäololle elämässämme. Jooga on työkalu, jonka avulla ymmärretään elämää, lisätään hyvinvointia ja vapautetaan kehoa jännityksestä ja stressistä. Harjoitus on aikaa itsellemme, aikaa, jossa voimme kuunnella ja tuntea mitä minulle kuuluu ja miltä elämä tuntuu, tämä luo tasapainoa ja harmoniaa olemiseen ja auttaa jaksamaan arjessa. Hiljaisuudessa tunnemme sielumme läheisyyden kirkkaammin ja voimme antautua siihen syvemmin ja tuoda sieltä esiin ymmärrystä, rakkautta ja sisäistä viisautta, samalla voimme oppia luottamaan suurempaan voimaan, joka kannattelee elämäämme sisältä päin ja voimme levätä siinä ja löytää rauhaa sisimpäämme.

Tunnilla teemme fyysisiä joogaliikkeitä ja vietämme hetken meditaatiossa pysähtymällä hiljaisuuteen.
Mukaan tarvitset joustavan asun, jossa on hyvä liikkua ja oman joogamaton jos sinulla sellainen on, paikan päällä on myös joogamattoja niitä tarvitseville.
Tervetuloa.

Kurssin hinta 50 euroa (35€ opiskelija ja työttömät)

Kurssin ohjaajana toimii Rita Saari.
Rita on pitkän linjan jooga- ja meditaatio-opettaja ja on ollut kehittämässä Kristillisen joogan perinnettä intohimostaan Jumalan yhteyteen. Tuotuaan vuonna 2012 joogan Helsingin seurakuntiin Rita on aktiivisesti ohjannut joogatunteja ja hiljaisuuden retriittejä yhteistyössä kirkon kanssa.

Ilmoittautuminen kurssille aukeaa 3.8.2020 Töölön seurakunnan nettisivujen kautta.

Lisätiedot ja tiedustelut:
Rita Saari rita@ritalovesyoga.com
Virva Krans  virva.krans@evl.fi

www.toolonseurakunta.fi
www.ritalovesyoga.com
www.hiljainentila.fi

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!