Kahvia ja musiikkia

su 20.9. kello 16.00 - su 20.9. kello 17.00
Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti

Esiintymässä Trio Kaiunsäde, kahvit klo 15.30.

Kahvia ja musiikkia 20.9. klo 16. Kahvit klo 15.30 Ruskeasuo-seuran järjestämänä. Esiintymässä Trio Kaiunsäde: Helena Taskila, panhuilu; Joose Ojala, harmonikka; Tuukka Ojala, piano. Tule nauttimaan musiikillisesta matkasta.

Töölön seurakunta

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!