Safka- ja peli-ilta

ma 7.9. kello 18.00 - 21.00
Pizza
Kerhis

Vapaata yhdessäoloa sekä halukkaille ruoan tekemistä Nuorten Keittiö -tiimin kanssa

Tervetuloa maanantaisin viettämään aikaa viihtyisiin nuorisotiloihimme Kerhikseen. Biljardi, pingis, futisrolleri, lauta- ja korttipelit ovat käytettävissäsi.

Alkuillasta olet tervetullut kokkaamaan yhdessä hyvää ruokaa NuKe (Nuorten Keittiö) -tiimin kanssa. NuKe-tiimiläiset ovat tulevia elintarvikealan ammattilaisia ja tämä tiimi on syntynyt heidän aloitteestaan, töölöläisten nuorten parhaaksi. Tehdään yhdessä, nautitaan yhdessä!

Toki illoissa voi oleskella hengaillen, mukavilla sohvilla rentoutuen ja kahvia tai teetä siemaillen. Maanantai-illat ovat olleet monille mukava kohtaamisen ja latautumisen tuokio mukavassa ilmapiirissä.


Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
(09) 2340 6362
Mechelininkatu 32 a C
00260 Helsinki

Monitoimikeskus Fokus Triplassa, verkostoyhteistyö, Pop-messu, aikuisten nuortenillat.

Syntyperäinen töölöläinen tekemässä monitahoista työtä. Pidän olennaisena elementtinä kohtaamista ja niin fyysistä kuin henkistä turvallisuutta. Parikymmentä vuotta nuorisotilojemme Kerhiksen kokoavaa nuorisotyötä on osaltaan valmentanut itseäni nykyiseen työnkuvaan, jossa kohtaan eri-ikäisiä ihmisiä monitoimitila Fokuksessa. Pidän tärkeänä, että nuorille on siellä oma iltansa perjantaisin. Lisäksi vastaan osaltani kuukausittaisista Pop-messuista sekä useita vuosia pidetyistä Aikuisten nuortenilloista joka toinen viikko. Töölöläinen-lehdestä, seurakuntamme sivulta voi löytää kirjoituksiani.

Vapaa-aikani käytän kulttuurinautintojen, pitkien kävelyjen sekä näennäisluovan verbaliikan parissa. Minut saattaa löytää soittamasta vinyylilevyjä DJ-keikoilta. Musiikki-aiheisia juttujani voi nähdä kristillishenkisten medioiden sähköisiltä tai paperisilta sivuilta. 

Rohkaisen ottamaan yhteyttä jos kysyttävää, vastattavaa tai kommentoitavaa!