Nuortenilta

ke 2.9. kello 19.00 - 21.00
Kitaransoittoa
Kerhis

Ilta kohtaamiselle, jakamiselle ja myös isojen kysymysten miettimiseen.

Jokainen nuori on tervetullut Kerhikselle keskiviikkoisin. Perinteinen teemallinen Nuortenilta antaa mahdollisuuden kohdata muita yhteisöllisyyden merkeissä. Kerhiksen sohvilla on vuosia ollut hienona tapana olla keskiviikkoisin yhdessä rennosti, sopivan hetken tullen vähän keskustellenkin. Meille on aina saanut tulla sellaisena kuin on ja olemme kunnioittaneet kaikkien mielipiteitä. Pyrimme mahdollisimman turvalliseen tilaan. 

Kerhiksen ovet avataan keskiviikkoisin klo 19. Kahvia, teetä ja pikkumakeaa on tarjolla. Klo 19:30 aloitamme illan vetäjän kanssa legendaarisen kuulumiskierroksen, jossa kukin vastaa omalla tavallaan kysymykseen "mitä kuuluu?". Toki voi olla myös kuunteluoppilaana, ja mukaan saa tulla missä vaiheessa iltaa tahansa. 

Vapaaseen hengailuunkin jää aikaa. Klo 20:45 illan vetäjä pitää vielä yhteisen iltahartauden. 


Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
(09) 2340 6362
Mechelininkatu 32 a C
00260 Helsinki

Monitoimikeskus Fokus Triplassa, verkostoyhteistyö, Pop-messu, aikuisten nuortenillat.

Syntyperäinen töölöläinen tekemässä monitahoista työtä. Pidän olennaisena elementtinä kohtaamista ja niin fyysistä kuin henkistä turvallisuutta. Parikymmentä vuotta nuorisotilojemme Kerhiksen kokoavaa nuorisotyötä on osaltaan valmentanut itseäni nykyiseen työnkuvaan, jossa kohtaan eri-ikäisiä ihmisiä monitoimitila Fokuksessa. Pidän tärkeänä, että nuorille on siellä oma iltansa perjantaisin. Lisäksi vastaan osaltani kuukausittaisista Pop-messuista sekä useita vuosia pidetyistä Aikuisten nuortenilloista joka toinen viikko. Töölöläinen-lehdestä, seurakuntamme sivulta voi löytää kirjoituksiani.

Vapaa-aikani käytän kulttuurinautintojen, pitkien kävelyjen sekä näennäisluovan verbaliikan parissa. Minut saattaa löytää soittamasta vinyylilevyjä DJ-keikoilta. Musiikki-aiheisia juttujani voi nähdä kristillishenkisten medioiden sähköisiltä tai paperisilta sivuilta. 

Rohkaisen ottamaan yhteyttä jos kysyttävää, vastattavaa tai kommentoitavaa!