Temppeliaukion kirkon alttari.
Temppeliaukion kirkko

10. sunnuntai helluntaista. Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Liturgia Emilia Kuusisto, saarna Anja ja Jyrki Markkanen, kanttori Henri Hersta.

Messuun voi osallistua turvavälein enintään viisisataa henkilöä. Ehtoollinen jaetaan turvavälein käsihygieniaa noudattaen. Messun jälkeen ei tarjoilla kirkkokahveja.

Riskiryhmien huomioimiseksi messu on katseltavissa suorana lähetyksenä myös Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla.

Katsoaksesi lähetystä koko näytöllä klikkaa valitsemasi messulähetyksen alalaidassa olevaa ruutu-symbolia (koko näyttö) tai paina näppäimistöltäsi f-näppäintä lähetyksen ollessa käynnissä. Mobiiliselaimella kosketa videon otsaketekstiä, niin selaimesi avaa lähetyksen ja saat avattua lähetyksen siellä koko näytölle.

Kuva: Juha Martinmaa

Töölön seurakunnan YouTube-kanava

Töölön seurakunta

Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkko

Olen 42-vuotias pappi. Temppeliaukion kirkossa olen palvellut vuodesta 2008. Työssäni olen vuosien varrella ollut mukana monella työalalla kasvatustyöstä julistustyön johtoon. Nykyisin toimin seurakunnan hallintopastorina. Keskeisintä työssäni on aina ollut seurakuntaelämän ydin: Jumalanpalveluselämä ja toimitukset. Erityisesti niiden kautta kohtaamme seurakunnan koko kirjon vauvasta vaariin. Minut voi työssäni parhaiten tavoittaa juuri Temppeliaukion kirkosta tai myös seurakuntamme muiden kirkkojen palveluksista.

Harrastuksiini kuuluvat klassinen laulu, käsityöt, luonto ja liikunta eri muodoissaan. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kolme poikaa. Vapaa-ajalla minut saattaa bongata kalastamasta poikieni kanssa Helsingin rannoilla tai tarkkailemasta lintuja jollain Helsingin ja Espoon parhailla lintupaikoilla.