Temppeliaukion kirkon alttari.
Temppeliaukion kirkko

Kirkastussunnuntai (Kristuksen kirkastumisen päivä). Kirkastettu Kristus. Liturgia Jari Leinonen, saarna Ensio Klemi, kanttori Henri Hersta.

Messuun voi osallistua turvavälein enintään viisisataa henkilöä. Ehtoollinen jaetaan turvavälein käsihygieniaa noudattaen. Messun jälkeen ei tarjoilla kirkkokahveja.

Riskiryhmien huomioimiseksi messu on katseltavissa suorana lähetyksenä myös Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla.

Katsoaksesi lähetystä koko näytöllä klikkaa valitsemasi messulähetyksen alalaidassa olevaa ruutu-symbolia (koko näyttö) tai paina näppäimistöltäsi f-näppäintä lähetyksen ollessa käynnissä. Mobiiliselaimella kosketa videon otsaketekstiä, niin selaimesi avaa lähetyksen ja saat avattua lähetyksen siellä koko näytölle.

Kuva: Juha Martinmaa

Töölön seurakunnan YouTube-kanava