Temppeliaukion kirkon alttari.
Temppeliaukion kirkko

2. sunnuntai helluntaista. Katoavat ja katoamattomat aarteet. Lasten ja nuorten keskus ry:n kolehtipyhä.

Lasten ja nuorten keskus ry:n kolehtipyhä. Kolehti kerätään lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen.

Messuun voi osallistua turvavälein enintään viisisataa henkilöä. Ehtoollinen jaetaan turvavälein käsihygieniaa noudattaen. Messun jälkeen ei tarjoilla kirkkokahveja.

Liturgia: Piia Klemi, saarna: Jukka Valkama

Kanttori: Tuomas Karjalainen

Riskiryhmien huomioimiseksi messu on katseltavissa suorana lähetyksenä myös Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla.

Katsoaksesi lähetystä koko näytöllä klikkaa valitsemasi messulähetyksen alalaidassa olevaa ruutu-symbolia (koko näyttö) tai paina näppäimistöltäsi f-näppäintä lähetyksen ollessa käynnissä. Mobiiliselaimella kosketa videon otsaketekstiä, niin selaimesi avaa lähetyksen ja saat avattua lähetyksen siellä koko näytölle.

Kuva: Juha Martinmaa

Töölön seurakunnan YouTube-kanava