Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.

diakoni
Jalavatie 6 B

Ruskeasuon alue, Pikku Huopalahden alue

suntio
Jalavatie 6 b

Meilahden kirkko Meilahti-Fokus-Rasti - suntioryhmän vetäjä Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Olen työskennellyt suntiona tammikuusta 2020 lähtien. Varsinainen toimipisteeni on Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti, mutta tarvittaessa olen työvuorossa myös muissa toimipisteissämme, lähinnä Fokuksessa ja Meilahden kirkolla. Olen aiemmin työskennellyt Kirkko Helsingissä yhteisessä seurakuntatyössä viisitoista vuotta enimmäkseen vapaaehtoistoiminnan parissa. Työajastani on täällä Töölössäkin varattu puolet vapaaehtoistoiminnan toteuttamiseen, tukemiseen ja kehittämiseen erityisesti suntion työn näkökulmasta.

Työssä parasta on vaihtelevat työtehtävät ja kohtaamiset ihmisten kanssa, kulkeminen hetken matkaa mukana arjessa ja juhlassa, ilossa ja surussa. Ja se että saa valmistella tilan aina kulloisenkin tilaisuuden osallistujia varten yksilölliset tarpeet huomioiden, jotta kaikkien on helppoa ja turvallista tulla ja olla.

Vapaa-aika kuluu musiikin, teatterin, elokuvien ja käsitöiden parissa. Pitkät iltakävelyt rentouttavat mielen ja kehon.

On ilo palvella!