Avoin muskari ja perhekerho

Fokuksen ryhmä

Avoin perhekerho on tarkoitettu lapsille ja vanhemmille, isovanhemmille tai perhepäivähoitajille. Avoimessa perhekerhossa leikitään, lauletaan ja askarrellaan sekä syvennytään yhdessä arjen kysymyksiin.

Muskarihetket pidetään avoimen perhekerhon yhteydessä kello 9.30 ja kello 10.

Avoimeen perhekerhoon voi osallistua silloin, kun itselle sopii. Avoimeen perhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua, ja se on osallistujille maksuton.

Kevätkaudella 2020 avoin perhekerho kokoontuu Fokuksessa maanantaisin 18.5. asti lukuun ottamatta talvilomaviikkoa 17.2.

Lue lisää lasten ja kouluikäisten kerhoista ja muskareista kevätkaudella 2020

Töölön seurakunta

Jalavatie 6 B

Meilahden kirkko

Meilahden kirkko , Meilahden kirkko, PIhlajatie 16

Hiihtoloman päiväretket

Maanantaina teemme retken Töölön Kisahallille, jossa on mahdollisuus monipuoliseen liikkumiseen. Tiistaina retkeilemme Heurekaan. Keskiviikon retkikohde on Vesipuisto Serena.

Meilahden kirkko , Meilahden kirkko, PIhlajatie 16

Hiihtoloman päiväretket