Iltaperhekerho

Iltaperhekerho Fokus

Yhdessäoloa, kädentaitoja, leikkiä, loruja ja lauluja

Iltaperhekerho on avoin perhekerho kaikenikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen tai perhepäivähoitajilleen. Avoimessa perhekerhossa leikitään, lauletaan ja askarrellaan sekä syvennytään yhdessä arjen kysymyksiin.

Iltaperhekerhoon voi osallistua silloin, kun itselle sopii. Iltaperhekerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua, ja se on osallistujille maksuton.

Kevätkaudella 2020 iltaperhekerho kokoontuu Fokuksessa tiistaisin 12.5. asti lukuun ottamatta talvilomaviikkoa 18.2.

Lue lisää lasten ja kouluikäisten kerhoista ja muskareista kevätkaudella 2020

Töölön seurakunta

Jalavatie 6 B

Meilahden kirkko

Meilahden kirkko , Meilahden kirkko, PIhlajatie 16

Hiihtoloman päiväretket

Maanantaina teemme retken Töölön Kisahallille, jossa on mahdollisuus monipuoliseen liikkumiseen. Tiistaina retkeilemme Heurekaan. Keskiviikon retkikohde on Vesipuisto Serena.

Töölön kirkon seurakuntasali

Café Töölön yhteinen lounas

Päivän lounas: lihapullat ja muusi, jälkiruoka: jogurtti

Meilahden kirkko , Meilahden kirkko, PIhlajatie 16