Töölön kirkko 90 vuotta: Taidebileet

Töölön kirkko 90 vuotta: Taidebileet Töölön kirkon seurakuntasali

#Töölönkirkko90

Töölön kirkon 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Töölön kirkon seurakuntasalissa vietetään Taidebileitä 7.2. kello 18–23 musiikin ja taiteen merkeissä! Tilaisuus on maksuton, ja se on suunnattu täysi-ikäisille. Tarjolla on ruokaa, juomaa ja hyvää seuraa!

Taidebileissä esiintyy bilebändi Coverty, jonka jäsenistä suuri osa on 1980-luvun töölöläisnuoria. Yhtye soittaa sekä kotimaista että ulkomaista pop- ja rockmusiikkia Beatlesistä Abbaan ja Juha Tapioon.

Taidebileissä on mahdollisuus osallistua ohjattuun taidepajaan Miisu Viidan johdolla Töölön kirkon lastentilassa. Taidebileissä mukana on myös kuvataiteilija Heikki Huotari, jonka tauluja ja lasitöitä on esillä Töölön kirkon pienessä neuvotteluhuoneessa. Runonlausuntaa esittävät Töölön seurakunnan seurakuntapastori Jukka Valkama ja lastenohjaaja Sirpa Huhtamäki.

Mukana Taidebileissä ovat myös viulisti Hannu Vasara ja Töölön seurakunnasta kanttori Tuomas Karjalainen, seurakuhtapastori Tuomas Meurman sekä nuorisotyönohjaaja, DJ Mikko Saari.

Töölön kirkko täyttää 90 vuotta huhtikuussa 2020. Tapahtuma on osa Töölön kirkon 90-vuotisjuhlavuotta.

Coverty-bilebändin kotisivut

Töölön seurakunta

Topeliuksenkatu 4

Töölön kirkko

HAM Helsingin taidemuseo (Eteläinen rautatiekatu 8, 00100 Helsinki)

Kulttuuriklubi

Tutustuminen taidenäyttely Nostalgiaan HAM Helsingin taidemuseossa

Temppeliaukion kirkko , katso tarkemmat osoitetiedot päivämäärien kohdalta

Kulttuuriklubi

Teemoina usein kaupunkiimme liittyviä ajankohtaisia aiheita ja esittelyjä eri taiteen aloilta. Mahdollisuus keskustella aiheesta yhdessä.