VAPAAEHTOISTEN KOHTAAMISEN ABC-KOULUTUS

la 1.2. kello 10.00 - la 1.2. kello 14.00
Meilahden kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Koulutus on tarkoitettu jo toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille ja se antaa lisävalmiuksia kohdata seurakuntalaisia. Kaikissa seurakunnan vapaaehtoistehtävissä tarvitaan läsnäolon ja kohtaamisen taitoja, joten koulutus sopii kaikille vapaaehtoisille.

Lauantaina 1.2.2020 klo 10-14 Meilahden kirkolla, Pihlajatie 16

Koulutus on tarkoitettu jo toiminnassa oleville vapaaehtoisille ja se antaa lisävalmiuksia kohdata seurakuntalaisia. Kaikissa seurakunnan vapaaehtoistehtävissä tarvitaan läsnäolon ja kohtaamisen taitoja, joten koulutus sopii kaikille vapaaehtoisille.

Koulutuksen työpajoissa pohditaan mm. kannustamista ja vastuun kantamista itsenäisissä esim. ryhmänvetäjän tehtävissä.

Koulutuksessa tarjoillaan lounas.

Koulutus järjestetään yhteistyönä Töölön, Haagan, Pitäjänmäen, Munkkiniemen ja Kannelmäen seurakuntien kesken.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 24.1.2020 mennessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Lauri Anttilalle, lauri.anttila@evl.fi tai 0503877154.

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Jalavatie 6 B