Valon ja ilon messu

Tuomaankirkko (Pihlajatie 16, 00270 Helsinki)

feat. kitaralegenda Jukka Tolonen

Tervetuloa Valon ja ilon messuun Meilahden kirkossa sijaitsevaan Tuomaankirkkoon (Pihlajatie 16, 00270 Helsinki) torstaisin 23.1., 27.2., 26.3., 23.4. ja 28.5. kello 18!

Tammikuun Valon ja ilon messu:

Litrugia: Jari Leinonen, saarna: Piia Klemi

musiikkivieras: kitaralegenda Jukka Tolonen

Mukana messussa ovat kappalainen Jari Leinonen ja pastori Piia Klemi. Kirkkokahvit ja -teet tarjoillaan messun jälkeen seurakuntasalissa.

Valon ja ilon messu on Töölön seurakunnan vapaaehtoisten ja työntekijöiden kuukausittain järjestämä ihmisläheinen messu, jossa on vaihtuvat saarna- ja musiikkivieraat. Mukana on artistivieraiden lisäksi lauluryhmä ja housebändi.

Messun jälkeen tarjoillaan kirkkokahvit ja -teet seurakuntasalissa.

Haluaisitko Sinä osallistua Valon ja ilon messun suunnitteluun ja toteuttamiseen? Ota yhteyttä!

Kitaralegenda Jukka Tolonen

Jukka Tolonen on suomalainen kitaristi ja säveltäjä, joka on tehnyt mittavan uran kitaristina ja esiintynyt monien kansainvälisesti menestyneiden muusikoiden kanssa 1960-luvulta alkaen. Tolosta pidetään yhtenä ensimmäisistä suomalaisista kansainvälisen tason rock-kitaristeista. Tolonen muistetaan muun muassa Tasavallan Presidentti -yhtyeestä, ja hän on uransa aikana soittanut useissa kokoonpanoissa muun muassa jazzia, rockia, reggaeta, flamencoa ja iskelmää.

Viime vuosikymmenet Tolonen on ollut enimmäkseen poissa julkisuudesta. Tolonen ilmoitti lopettaneensa kitaransoiton sormiongelmien vuoksi ja soittavansa vastedes pianoa ja bassokitaraa.

Töölön seurakunnan vapaaehtoisten Facebook-sivu

Töölön seurakunta, Töölön seurakunnan vapaaehtoiset

Jalavatie 6 B

kansainvälisen diakonian pappi, ulkoisen aluetoiminnan projektit