Hiljaisuuden jooga

Hiljaisuuden jooga

Temppeliaukion kirkko (Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki)

Ilmoittautumiset: heli.harjunpaa@kolumbus.fi

Hiljaisuuden joogan ryhmä kokoontuu kevätkaudella 2020 keskiviikkoisin 15.1.–1.4. kello 17–19 Temppeliaukion kirkossa. Ryhmään mahtuu 20 osallistujaa. Ilmoittautuminen edellyttää sitoutumista kevätkauden tunneille osallistumiseen.

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen kokonaisuus, jossa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat harjoitukset, mielen hiljentyminen, hengellisyys ja rukous. Hiljaisuuden joogan on kehittänyt sairaalapastori ja joogaopettaja Heli Harjunpää.

Ryhmän ohjaavat Heli Harjunpää ja Hiljaisuuden joogan ohjaajaksi opiskeleva Hannu Aho. Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: heli.harjunpaa@kolumbus.fi

Lue Hiljaisuuden joogasta hiljaisuudenystavat.fi-sivustolta

Töölön seurakunta

la 18.1. klo 12.00 -16.00

Fokus, kauppakeskus Mall of Tripla, 5. krs (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Hyvinvointia kirjoittamisesta -workshop

Työpaja sopii sekä vasta-alkajille että kirjoittajaharrastajille ikään ja taustaan katsomatta
la 18.1. klo 18.00

Fokus, kauppakeskus Mall of Tripla (5. krs) (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Lohdutuksen ilta lapsensa menettäneille

Keskustelua menetyksestä ja surusta. Missä on toivo?