su 5.1. kello 10.00 - su 5.1. kello 12.00
Temppeliaukion kirkko (Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki)

2. sunnuntai joulusta. Herran huoneessa.

Liturgia: seurakuntapastori Otto Alanen, saarna: seurakuntapastori Santeri Kaleva

Kanttori: kanttori Henri Hersta

Messun jälkeen tarjoillaan kirkkokahvit seurakuntasalissa.

Töölön seurakunta

Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkko

Olen 42-vuotias pappi. Temppeliaukion kirkossa olen palvellut vuodesta 2008. Työssäni olen vuosien varrella ollut mukana monella työalalla kasvatustyöstä julistustyön johtoon. Nykyisin toimin seurakunnan hallintopastorina. Keskeisintä työssäni on aina ollut seurakuntaelämän ydin: Jumalanpalveluselämä ja toimitukset. Erityisesti niiden kautta kohtaamme seurakunnan koko kirjon vauvasta vaariin. Minut voi työssäni parhaiten tavoittaa juuri Temppeliaukion kirkosta tai myös seurakuntamme muiden kirkkojen palveluksista.

Harrastuksiini kuuluvat klassinen laulu, käsityöt, luonto ja liikunta eri muodoissaan. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kolme poikaa. Vapaa-ajalla minut saattaa bongata kalastamasta poikieni kanssa Helsingin rannoilla tai tarkkailemasta lintuja jollain Helsingin ja Espoon parhailla lintupaikoilla.