Sabrina ja Saarten tyttäret: Kantelettaren joulutarina – Unohdettu kertomus

Sabrina ja Saarten tyttäret: Kantelettaren joulutarina – Unohdettu kertomus

Fokus kauppakeskus Mall of Triplassa (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Sabrina ja Saarten tyttäret -laulukollektiivi esittää draamallisen konsertin muodossa suomalaisen joulukertomuksen 1800-luvulta

Astu sisään joulutarinaan, jollaista et ole ennen kuullut!

Kantelettaren jouluruno on suomalaisten oma joulukertomus, joka kirjattiin muistiin 1800-luvulla. Se ehti jo miltei unohtua, mutta nyt laulukollektiivi Sabrina ja Saarten tyttäret puhaltaa tarinan uudelleen eloon. Yhtye on säveltänyt runot yhteisvoimin draamalliseksi konsertiksi. Tuloksena on huima ja mystinen seikkailu täynnä joulun tunnelmaa.

Kantelettaren joulukertomus alkaa, kun pahaa-aavistamaton Marjatta syö metsästä löytämänsä houkuttelevan puolukan. Tarina kuljettaa kuulijat metsän halki Ruman Ruotuksen tupaan, kipuvuorelle, huorien synnytyspaikkana toimivaan hevostalliin ja lopulta joulun ihmeen äärelle. Yhteisönsä hylkäämä nuori nainen löytää vaikeuksien kautta voimansa.

Konsertti kantaesitettiin jouluna 2017, ja se saavutti suuren suosion. Tänä vuonna kertomus saa jälleen uusia ulottuvuuksia!

Kantelettaren joulutarina on raikas ja mielenkiintoinen vaihtoehto perinteisten joulukonserttien runsauteen. Konserttikokonaisuuteen kuuluu laulukollektiivin lisäksi katutanssia: kolme nuorta katutanssijaa Marjatan, Piian ja Puolukan rooleissa.

Sabrina ja Saarten tyttäret

gospelkanttori
Helsinki

Helsingin seurakuntayhtymän gospelkanttori. Töölön seurakunnan Gospel Helsinki -kuoron johtaja. Töölön ja Lauttasaaren seurakuntien sekä Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan yhteisen Gospelia kaikille -hankkeen johtaja.

Meilahden kirkko (Pihlajatie 16, 00270 Helsinki)

Mestari-Laulajat-kuoron konsertti

Kuoroa johtaa Henrik Lamberg
su 15.12. klo 13.00 -13.45

Kauppakeskus Mall of Triplan Kulttuuriaukio (4. krs) ja Fokus (5. krs) (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Suuri Kauneimmat Joululaulut -elämys Mall of Triplassa

Solisteina Ilta ja Mikael Konttinen. Kauneimmat Joululaulut -karaokejatkot Fokuksessa.
su 15.12. klo 14.00 -16.00

Fokus kauppakeskus Mall of Triplassa (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Kauneimmat Joululaulut -karaoke

Tule korkkaamaan Kauneimmat Joululaulut -karaoke Töölön seurakunnan monitoimitila Fokukseen kauppakeskus Mall of Triplaan!