Bamlataan gamloista jouluista ja sjungataan kimpassa

Fokus kauppakeskus Mall of Triplassa (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Kauneimmat Joululaulut stadin slangilla ja suomeksi

Kauneimmat Joululaulut stadin slangilla ja suomeksi Töölön seurakunnan monitoimitila Fokuksessa kauppakeskus Mall of Triplassa.

Stadin slangi ry

Töölön seurakunta, Stadin slangi ry

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Tripla Pasilassa, lapsi- ja perhetyön pappi Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!