Kirjallisuusilta: Unelmiaan toteuttavat naiset

Fokus, Mall of Tripla (5. krs) (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Vieraana kirjailija Mia Kankimäki

Tervetuloa kirjallisuusiltaan keskiviikkona 11.12. kello 17 Töölön seurakunnan Fokus-monitoimitilaan kauppakeskus Mall of Triplaan (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)!

Kirjallisuusillan teemana on "Unelmiaan toteuttavat naiset". Illan vierasta, kirjailija Mia Kankimäkeä, haastattelee Töölön seurakunnan kauppakeskuspastori Piia Klemi.

Mia Kankimäki on opiskellut yleistä kirjallisuustiedettä Helsingin yliopistossa, josta hän on valmistunut filosofian maisteriksi. Kankimäki on työskennellyt eri kustantamoissa mainos- ja kustannustoimittajana.

Kankimäki sekoittaa bestsellereissään lajityyppejä ja liikkuu kauno- ja tietokirjallisuuden rajamailla. Toisessa kirjassaan "Naiset joita ajattelen öisin" (2018, Otava) Kankimäki matkustaa inspiroivien historiallisten naisten jäljillä Afrikassa, Italiassa ja Japanissa. Esikoisteos "Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin" (2013, Otava) vei Kankimäen Japanin Kiotoon etsimään tuhat vuotta sitten elänyttä japanilaista hovinaista ja kirjailijaa Sei Shōnagonia.

Kuva: Tommi Tuomi, Otava

Mia Kankimäki kustantamo Otavan kotisivuilla