Perheiden puuhapäivä ja myyjäiset

su 1.12. kello 12.00 - 14.30
Meilahden kirkko (Pihlajatie 16, 00270 Helsinki)

Myyjäiset ja ohjelmaa sekä aikuisille että lapsille

Kello 11 alkavan lasten Puuhamessun jälkeen Meilahden kirkolla on toimintaa kaikenikäisille!

Kello 12 käynnistyvät myyjäiset seurakuntasalissa, Rakenna joulupuu-keräys kirkon aulassa, lounas (3/1 euroa) ja askartelupiste kirkon alakerrassa sekä pomppukirkko liikuntasalissa. Meilahden kirkon takapihalla on muun muassa vetokoira-ajelua lapsille.

Myyjäiset päättyvät kello 14, ja Perheiden puuhapäivä päättyy kello 14.30 mennessä.

Rakenna joulupuu-keräys alkaa perheiden puuhapäivän yhteydessä. Töölön seurakunnan alueella asuvat pienituloiset perheet ja yksinäiset aikuiset ovat saaneet jättää syksyn aikana joululahjatoiveitaan. Töölön seurakuntalaisilla on nyt mahdollisuus tehdä hyvää ja auttaa lahjahankinnoissa. Lahjatoiveet ovat esillä 1. adventtina Meilahden kirkon puuhamessun ja perheiden puuhapäivän sekä Temppeliaukion kirkon messun yhteydessä.

Lisätietoja keräyksestä ja muista lahjoitusmahdollisuuksista saa Töölön seurakunnan diakoniatyöntekijöiltä (ks. yhteystiedot) ja päivystysnumerosta virka-aikaan (puh. 09 2340 6318).


Järjestäjä

Töölön seurakunta

Ota yhteyttä

vapaaehtoistoiminnan johtava koordinaattori
(09) 2340 4751
Jalavatie 6 B
00270 Helsinki

Meilahden kirkko Vapaaehtoistoiminnan tiimin tiimivastaava

Olen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, jonka työnä on huolehtia ja mahdollistaa seurakuntalaisten ja alueella asuvien ihmisten seurakunnan toimintaan mukaan pääseminen toiminnan ja tekemisen kautta.  Töölön seurakunnassa on noin 50 eri vapaaehtoistehtävää, joten kaikille kiinnostuneille löytyy kyllä jokin tekemisen paikka. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa.

Minuun voi törmätä Meilahden -ja Tuomaan kirkoilla, Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastissa ja kauppakeskus Triplan monitoimitila Fokuksessa, joissa pääsääntöisesti työskentelen vapaaehtoisten parissa. Kollegani vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Mari Munne-Kärkelän vastuulla on vapaaehtoistoiminta Töölön ja Temppeliaukion kirkoilla.

Vapaa-ajalla käyn torjumassa kiekkoja Helsingin jäähallissa ja talvella käyn avantouimassa Munkassa. Luonnossa liikkuminen on myös tärkeää minulle.