Perheiden puuhapäivä ja myyjäiset

su 1.12. kello 12.00 - su 1.12. kello 14.30
Meilahden kirkko (Pihlajatie 16, 00270 Helsinki)

Myyjäiset ja ohjelmaa sekä aikuisille että lapsille

Kello 11 alkavan lasten Puuhamessun jälkeen Meilahden kirkolla on toimintaa kaikenikäisille!

Kello 12 käynnistyvät myyjäiset seurakuntasalissa, Rakenna joulupuu-keräys kirkon aulassa, lounas (3/1 euroa) ja askartelupiste kirkon alakerrassa sekä pomppukirkko liikuntasalissa. Meilahden kirkon takapihalla on muun muassa vetokoira-ajelua lapsille.

Myyjäiset päättyvät kello 14, ja Perheiden puuhapäivä päättyy kello 14.30 mennessä.

Rakenna joulupuu-keräys alkaa perheiden puuhapäivän yhteydessä. Töölön seurakunnan alueella asuvat pienituloiset perheet ja yksinäiset aikuiset ovat saaneet jättää syksyn aikana joululahjatoiveitaan. Töölön seurakuntalaisilla on nyt mahdollisuus tehdä hyvää ja auttaa lahjahankinnoissa. Lahjatoiveet ovat esillä 1. adventtina Meilahden kirkon puuhamessun ja perheiden puuhapäivän sekä Temppeliaukion kirkon messun yhteydessä.

Lisätietoja keräyksestä ja muista lahjoitusmahdollisuuksista saa Töölön seurakunnan diakoniatyöntekijöiltä (ks. yhteystiedot) ja päivystysnumerosta virka-aikaan (puh. 09 2340 6318).

Töölön seurakunta

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori