Waste & Feast Café Töölö

Töölön kirkko, seurakuntasali (Topeliuksenkatu 4, 00260 Helsinki)

Töölön seurakunnan vapaaehtoisten edullinen ja ekologinen hävikkikahvila

Ravitsemusasiantuntija Maija Soljanlahti Gery ry:stä tulee juttelemaan ikääntyneiden ravitsemuksesta kahviossa 20.11. klo 13-14.

Waste & Feast Café Töölö on Töölön seurakunnan vapaaehtoisten keskiviikkoisin pitämä kahvila Töölön kirkon seurakuntasalissa. Kahvilan hinnat ovat kukkarolle ystävälliset.

Waste viittaa kahvilan sitoutumiseen ekologisiin arvoihin, sillä kahvila hyödyntää ruokahävikkiä. Feast tarkoittaa juhlaa. Iloitsemme siitä, että saamme viettää aikaa yhdessä.

Tarkempia tietoja Waste & Feast Café Töölön ohjelmasta voi seurata Töölön seurakunnnan toimipisteiden ilmoitustauluilta ja Töölön seurakunnan vapaaehtoiset -Facebook-sivulta.

Waste & Feast Café Töölö on syyskaudella 2019 auki 4.12. asti.

Lue lisää Waste & Feast -toiminnasta

Töölön seurakunnan vapaaehtoiset

la 18.1. klo 12.00 -16.00

Fokus, kauppakeskus Mall of Tripla, 5. krs (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Hyvinvointia kirjoittamisesta -workshop

Työpaja sopii sekä vasta-alkajille että kirjoittajaharrastajille ikään ja taustaan katsomatta
la 18.1. klo 18.00

Fokus, kauppakeskus Mall of Tripla (5. krs) (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Lohdutuksen ilta lapsensa menettäneille

Keskustelua menetyksestä ja surusta. Missä on toivo?

Töölön kirkon seurakuntasali

Café Töölön yhteinen lounas

Päivän lounas: kasvissosekeitto ja karjalanpiirakka, jälkiruoka: appelsiini