Mall of Triplan joulun avaus

la 16.11. kello 10.00 - la 16.11. kello 16.00
Fokus, Mall of Tripla (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Glögiä ja joulupipareita Fokuksessa

Kauppakeskus Mall of Triplassa juhlistetaan lauantaina 16.11. joulun avausta, minkä kunniaksi myös Töölön seurakunnan monitoimitila Fokuksessa kauppakeskuksen 5. kerroksessa on tarjolla glögiä ja joulupipareita kello 10–16!

Tule testaamaan samalla virtuaalilasejamme, joiden kautta voit kävellä vaikkapa vetten päällä keskellä raamatunkertomusta! Virtuaalilasit ovat kehittäneet yhteistyössä Suomen Pipliaseura ja Future Technologies -opiskelijat Turun yliopistosta.

Mall of Triplan joulun avaus

Mall of Tripla, Töölön seurakunta

kappalainen, rovasti
Mechelininkatu 32 a B

Fokus Mall of Triplassa

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!