Waste & Feast Café Töölö

Töölön kirkko, seurakuntasali (Topeliuksenkatu 4, 00260 Helsinki)

Töölön seurakunnan vapaaehtoisten edullinen ja ekologinen hävikkikahvila

Waste & Feast Café Töölö on Töölön seurakunnan vapaaehtoisten keskiviikkoisin pitämä kahvila Töölön kirkon seurakuntasalissa. Kahvilan hinnat ovat kukkarolle ystävälliset.

Waste viittaa kahvilan sitoutumiseen ekologisiin arvoihin, sillä kahvila hyödyntää ruokahävikkiä. Feast tarkoittaa juhlaa. Iloitsemme siitä, että saamme viettää aikaa yhdessä.

Tarkempia tietoja Waste & Feast Café Töölön ohjelmasta voi seurata Töölön seurakunnnan toimipisteiden ilmoitustauluilta ja Töölön seurakunnan vapaaehtoiset -Facebook-sivulta.

Waste & Feast Café Töölö on syyskaudella 2019 auki 4.12. asti.

Lue lisää Waste & Feast -toiminnasta

Töölön seurakunnan vapaaehtoiset

Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti

Rastin kielikahvila

Monikulttuurisessa kielikahvilassa maahanmuuttajat ja vapaaehtoiset suomalaiset kohtaavat kahvikupin äärellä.

Pikku Huopalahden asukastalo, Tilkantori 12

Pikkiksen kielikahvila

Pikkiksen kielikahvilassa maahanmuuttajat ja vapaaehtoiset suomalaiset kohtaavat kahvikupin äärellä.

Töölön kirkon lastentila

Avoin perhekerho