Musiikkia Fokuksessa

ti 29.10. klo 12.00 – 12.30

Fokus kauppakeskus Mall of Triplassa (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Suomen Lähetysseura: "Välähdyksiä maailmanlaajuisesta työstä". Musiikki: Päivi Mattila ja Rosa Nyman.

Aiheena on "Välähdyksiä maailmanlaajuisesta työstä". Puhjujina ovat Sari Lehtelä ja yhteyspäällikkö Katariina Kiilunen Suomen Lähetysseurasta.

Musiikista vastaavat musiikkiteatterin ammattilainen Rosa Nyman ja Suomen Lähetysseuran musiikkisihteeri Päivi Mattila.

  • Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Töölön seurakunta, Suomen Lähetysseura

Ota yhteyttä

kanttori
(09) 2340 2532
Kolmas linja 22
00530 Helsinki

Gospel Helsinki -kuoro. Helsingin Tuomiorovastikunnan seurakuntien ja Yhteisen seurakuntatyön Gospelia kaikille -projektin päällikkö 1.1.2020-31.12.2023.

Palan musiikille, erityisesti rytmiselle gospelmusiikille. Musiikki on universaali kieli, joka antaa kosketuspinnan tunteisiin. Yhdessä laulaminen saa sydämen sykkimään samaan tahtiin ja vapauttaa endorfiineja. Musiikki antaa aivoille siivet.

Gospelia kaikille –projekti pyrkii antamaan mahdollisimman monelle siivet rytmisen gospelmusiikin maailmaan. Toiminta on esteetöntä, kaikille avointa musiikkitoimintaa, jota vedän yhdessä ammattimuusikoiden kanssa. Toiminnan sydämenä ovat vapaaehtoiset, Töölön seurakunnan Gospel Helsinki –kuorolaiset, jotka toimivat mentoreina ja tukilaulajina Gospelia kaikille -kuorolaisille. Projektin mahdollistavat Yhteinen seurakuntatyö sekä Tuomiorovastikunnan seurakunnat. Käytännön toteutus tapahtuu seurakuntatasolla eri puolilla Helsinkiä, josta projektipäällikkönä olen vastuussa ja jonka koordinointi toteutetaan yhteistyössä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa.