Juha Lehti keikalla Sir Elwoodin hiljaiset värit -yhtyeestä

ti 29.10. kello 18.00 - 20.00
Fokus kauppakeskus Mall of Triplassa (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Töölön seurakunnan nuorisotyönohjaaja Mikko Saari isännöi

Juha Lehti keikalla Sir Elwoodin hiljaiset värit -yhtyeestä Töölön seurakunnan monitoimitila Fokuksessa kauppakeskus Mall of Triplassa.

Sir Elwoodin hiljaiset värit

Töölön seurakunta

Mechelininkatu 32 a C

Monitoimikeskus Fokus Triplassa, verkostoyhteistyö, Pop-messu, aikuisten nuortenillat.

Syntyperäinen töölöläinen tekemässä monitahoista työtä. Pidän olennaisena elementtinä kohtaamista ja niin fyysistä kuin henkistä turvallisuutta. Parikymmentä vuotta nuorisotilojemme Kerhiksen kokoavaa nuorisotyötä on osaltaan valmentanut itseäni nykyiseen työnkuvaan, jossa kohtaan eri-ikäisiä ihmisiä monitoimitila Fokuksessa. Pidän tärkeänä, että nuorille on siellä oma iltansa perjantaisin. Lisäksi vastaan osaltani kuukausittaisista Pop-messuista sekä useita vuosia pidetyistä Aikuisten nuortenilloista joka toinen viikko. Töölöläinen-lehdestä, seurakuntamme sivulta voi löytää kirjoituksiani.

Vapaa-aikani käytän kulttuurinautintojen, pitkien kävelyjen sekä näennäisluovan verbaliikan parissa. Minut saattaa löytää soittamasta vinyylilevyjä DJ-keikoilta. Musiikki-aiheisia juttujani voi nähdä kristillishenkisten medioiden sähköisiltä tai paperisilta sivuilta.

Rohkaisen ottamaan yhteyttä jos kysyttävää, vastattavaa tai kommentoitavaa!